Introducció

Aquest blog, Visions del Cos, conté informació dels Models Anatòmics de Textures  Suggeridores, MATS.
Ens hem adonat de la importància de les textures a l'hora de representar l'anatomia del cos humà. Amb materials amables, de colors suggeridors, lluny dels models tècnics, es pot facilitar i acostar la comprensió del nostre propi funcionament.

Visions del Cos inclou:
el model de vulva Flor que batega, el dels genitals masculins, anomenat Ocell vermell, i el de Matriu i ovaris, tots tres preparats amb l'ajuda i l'opinió de la Dra. Montserrat Catalán, fundadora de Migjorn, casa de naixements. El conjunt dels tres models es presenta  en la "Capsa per tallers de sexualitat".

També hi ha disponibles els models del Perineu femení, elaborats amb la col·laboració de Núria Vives, per complementar la pedagogia Periné, Integración y Movimiento®.

Igualment forma part de Visions del Cos la Nina Migjorn, que pareix, alleta, abraça i estima, i el Nadó Migjorn, amb cordó umilical, bosses amniòtiques i portejador. Totes aquestes joguines es poden considerar models anatòmics de textures suggeridores, amb format adapatat al joc dels més petits.

La pàgina "Blog" serveix per informar de les activitats on MATS participa i les novetats que posa a l'abast del públic.  A  la pàgina "Presentacions i preus" s'exposen tots els models, els contactes on trobar-los i com es poden encarregar.

MATS s'emmarca sota el paraigües de l'Associació 9 Món, que impulsa la seva produccicó, i està a disposició de totes les persones i entitats interessades, per a nous encàrrecs o també noves propostes de models.

Comentarios