Introducció

Visions del Cos mostra  la informació dels Models Anatòmics de Textures  Suggeridores, MATS.

El model de vulva Flor que batega, dels genitals masculins, anomenat Ocell vermell, i el de Matriu i ovaris, tots tres preparats amb l'ajuda i l'opinió de la Dra. Montserrat Catalán, fundadora de Migjorn, casa de naixements. El conjunt dels tres models es presenta en el "Pac de models de genitals".

Els models del Perineu femení, elaborats amb la col·laboració de Núria Vives, per complementar la pedagogia Periné, Integración y Movimiento®.

La Nina Migjorn, que pareix, alleta, abraça i estima, i el Nadó Migjorn, amb cordó umilical, bosses amniòtiques i portejador. Totes aquestes joguines es poden considerar models anatòmics de textures suggeridores, amb format adapatat al joc dels més petits.


A  la pàgina "Presentacions i preus" s'exposen tots els models  i com es poden encarregar.
La pàgina "Blog" serveix per informar de les activitats on MATS participa i les novetats que posa a l'abast del públic.  També enllaços a comentaris de professionals sobre els nostres productes a les seves xarxes

La nostra finalitat
Coneixem des de fa molt la intrínseca capacitat de comunicació dels objectes, l'expressivitat del color, la textura, la flexibilitat o duresa, la comprensió que aporta poder mirar del davant i del darrere, per fora i per dins... Tot això, al costat d'un valor de suggeriment que va més enllà del purament lògic.

Per això, després de l'experiència en tallers de sexualitat per a joves i de coneixement del cos per a dones, que hem dut a terme nosaltres o altres professionals amigues, vam decidir iniciar MATS. La finalitat és preparar uns models anatòmics fets amb materials amables, de colors suggeridors i textures agradables, per facilitar la comprensió del funcionament del cos.

Els models que fem són esquemes en volum on s'intenta la descripció del màxim de detalls, per a la qual comptem amb el consell i supervisió de professionals. No pretenen ser reproduccions realistes, no observen particularitats personals ni són gaire rigorosos en les mides. Són delicats en els materials, fets d'un en un, amb tota la sensibilitat i cura de l'artesania, i ens agrada dir que estan més a prop de la metàfora que de la maqueta.

MATS s'emmarca sota el paraigües de l'Associació 9 Món, i està a disposició de totes les persones i entitats interessades, per a nous encàrrecs o també noves propostes de models.

Comentarios