Inici i història

Aquesta web contindrà informació dels Models Anatòmics de Textures Suggeridores. El blog anirà presentant l'actualitat de l'activitat i les novetats que anem produint.

A la primera entrada expliquem el procés pel que hem arribat fins quí:

Vam començar a fer la Nina de Migjorn, que pareix, alleta, abraça i estima, a finals del 2012. Des de llavors hem anat perfeccionant l'elaboració i els acabats, ampliant els models, fent variants, donant-la a conèixer...
També hem fet altres nines: el Nadó Migjorn, la Kim i la Marta, Joans i Joanes, nines veganes...


A començament del 2017 ens vam plantejar el disseny de la vulva, que va estar disponible a partir del març i li vam dir Flor que batega. La vam fer com un repte i ens va sorprendre l'acollida que va tenir. Parlant amb les dones que ens la demanen i la utilitzen als seus tallers i consultes, hem descobert la importància de les textures en els models anatòmics.

L'ampliació cap a nous models l'hem feta el 2018. Aviat ens vam plantejar el model de genitals masculins, que hem desenvolupar aquest any. Igualment vam veure la necessitat de complementar la vulva amb la matriu i els ovaris, que comencen a estar disponibles.
Per la primavera vam iniciar la col·laboració amb Núria Vives per la preparació del perineu, que, dins la llibertat de representació que ens prenem, vol ser més exacte i, per tant, hi hem dedicat un temps imprescindible i un aprenentatge del tot interessant.

Aquesta ha estat la nostra evolució, estem contentes. Seguirem... !!!

Comentarios